top of page

BLOG

Ara
  • Gökhan Aktaş

Teksan'ın Yol Haritası: Kalıcı Birliktelikler Kurmak

Teksan Teneke Kutu olarak 50 yılı aşkın bir süredir metal ambalaj veya tam adıyla dekoratif teneke kutu üretiyoruz. Yıllar içerisinde birçok kişiyle tanışıp, çalışma fırsatı yakaladık ve bu sayede dünyanın her yerinde dostluklar kurup, iş birliği fırsatları yakaladık. Kurulduğumuz günden beri yönümüzü belirlerken de bu iş birliklerinden faydalandık. Bugün de bu kalıcı dostlukları kurmada soru sormanın ve geri bildirim almanın önemine değinmek istiyorum.


Çalışma arkadaşları kutlama yapıyorlar.

Dinlemek: Anlamanın İlk Adımı

Her ilişkinin temelinde iyi dinlemek yatıyor. Biz de sizleri, yani müşterilerimizi dinlemek için sürekli arıyor, soruyor ve senede bir kere de, bu sene %91 memnuniyet seviyesi ölçümlediğimiz, anketimizi paylaşıyoruz. Bu bizim için sadece rutin bir çalışma değil, aksine hem kendimizi sürekli geliştirme isteğimizin bir göstergesi hem de sizin istek ve ihtiyaçlarınızı öğrenmemiz konusunda bize bir rehber.


Öğrenmek ve Beraber Büyümek

Sizden aldığımız geri bildirim ve puan bizim için sadece bir veri değil, büyümek için kullandığımız çok önemli bir bilgi. Sizi sürekli dinleyerek ne yönde ilerlememiz gerektiği konusunda çok güzel detaylar öğreniyoruz. Bu karşılıklı bilgi alışverişi, değişen ihtiyaçlarınızı etkili bir şekilde karşılamamızı sağlarken, sizin de öncelik ve stratejinizi öğrenip beraber büyümemizi ve uzun seneler birlikte çalışmamızı sağlıyor.


İletişimde Şeffaflık ve Açıklık

Sağlıklı bir iletişimin olmazsa olmazı dürüstlük. Memnuniyet anketimizin puanını sizinle açık bir şekilde paylaşmamız da, şeffaf olma ve taleplerinizi dinleme isteğimizden kaynaklanıyor. Uzun süreli bir beraberlik ancak dürüst bir başlangıç ile mümkün oluyor. İleriye giderken de açık bir iletişim bu iş birliğinin ömrünü uzatıyor.


Çalışma arkadaşları yumruk tokuşturuyor.

Size Verdiğimiz Söz

Teksan’da beklentilerinizin ötesinde bir performans sergilemeyi hedefliyoruz. Sizden sürekli geri bildirim istememiz, size verdiğimiz sözün bir göstergesi. İster size özel bir teneke kutu tasarlıyor olalım, ister ihtiyacınız olduğu bir anda size destek verelim, beklenenden daha fazlasını yapacağımıza emin olabilirsiniz.


İş Birliğimizi Kutlamak

Ortak başarılarla geçirdiğimiz senelerin sonunda, müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Beraber yürüdüğümüz bu yolda gerçek başarımız, bize verdiğiniz geri bildirim, duyduğunuz güven ve gösterdiğiniz sadakatten ibaret. Kurduğumuz dostluklar zaman içerisinde iş yapmanın çok ötesine geçti. Bu uzun süreli iş birliği karşılıklı saygı, şeffaflık ve teneke kutuda daha iyisini yapma isteğiyle mümkün oldu.


Son olarak, sizden aldığımız geri dönüşlerin ilişkimizi sürdürmede ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Anketlerimizi doldururken, sorularımızı cevaplarken ve bize yol gösterirken harcadığınız zamana ve çabaya ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizi dinlemeye ve sizden öğrenmeye devam ederken, ilişkimizi kuvvetlendirip, başarılarımızı arttıracağız. Süregelen güveniniz ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederiz. Beraber çalışacağımız nice projelere…


Eğer bu paylaşımı beğendiyseniz, lütfen beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Eğer yazmamızı istediğiniz konular da olursa, lütfen info@teksanteneke.com adresine e-posta atarak bize haber verin.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page